Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kopzorgen voor Mourinho: 'Hij heeft geluk dat hij er niet langer uit ligt'

Laatste update:

"Wat mij betreft is Craig Pawson een van de beste scheidsrechters in Engeland. Hij floot geweldig. Hij was zo kalm en had alles onder controle en ik denk dat hij het geweldig gedaan heeft", begint de Portugees tijdens een perspraatje. "Ik kon het naderhand terugkijken op televisie, Craig had geen camera, en hij maakte die beslissing. Fellaini had geluk, het had veel erger kunnen zijn. Maar dit is wel een moment waarop we ook Paul Pogba en Michael Carrick moeten missen."

"Nu hij er niet bij is, wordt het een moeilijke situatie voor ons. We hebben niet veel oplossingen, maar we proberen ons niet te veel te richten op individuele duels of specifieke delen van het veld. We gaan een team opstellen met kwaliteit, dat in balans is, en we gaan proberen om de wedstrijd te winnen, dat is ons doel."

Mourinho denkt dat Fellaini niet lang langs de kant zal staan: "Ik verwacht niet dat hij lang uitgeschakeld is en na de wedstrijd tegen Crystal Palace is er weer een interlandonderbreking. En België was, volgens mij, het eerste team dat zich wist te kwalificeren, dus de druk van een speciale, grote wedstrijd is er niet. Hopelijk is hij daarna weer terug."

Denk jij dat Manchester United gaat winnen van CSKA Moskou?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
5
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties