Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kostas Lamprou in de verdediging: 'De bal gaat niet eens naar het doel'

Laatste update:

Vlak voor de aftrap haakte eerste doelman André Onana af. "Het is natuurlijk niet de ideale voorbereiding, maar het is nu eenmaal zo", vertelt Lamprou na afloop voor de camera van FOX Sports. "André is de eerste keeper en ik wilde er alles uithalen, maar dat is niet gelukt. Ik had liever op tijd gehoord dat ik zou gaan spelen, maar ja..."

Lamprou leek dertien minuten voor tijd goed weg te komen: na een botsing met Sam Lammers raadpleegde Serdar Gözübüyük de videoscheidsrechter (VAR), maar de arbiter weigerde Heerenveen uiteindelijk een strafschop toe te kennen. Terecht, zo oordeelt de doelman. "Natuurlijk ben ik te laat en raak ik hem, maar hij kan niks met de bal doen. Het is heel goed dat de VAR er tegenwoordig is, maar het lijkt wel alsof je geen contact meer mag maken met elkaar."

Lamprou erkent wel dat hij zichzelf in moeilijkheden bracht. "Het beste was natuurlijk als ik de bal klemvast had gehad, want dan praat niemand er meer over. Nu is er contact in de vijf meter. Ik wil hem blokken. Hij komt eerst, maar de bal springt vijf meter van hem af. Het is niet dat hij door mij niet kan scoren. De bal gaat niet eens naar het doel. Daarom vind ik het geen strafschop. Maar ik kan me voorstellen dat anderen het wel een penalty vinden."

Kostas Lamprou komt tekort om tweede doelman van Ajax te zijn

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties