Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay: 'Als hij drie maanden bij Ajax traint, brengt hij wat Grillitsch brengt'

Laatste update:

In het voetbalpraatprogramma wordt de vraag gesteld welke spelers uit de Keuken Kampioen Divisie rijp zijn voor een stap omhoog. "Je mag nooit denigrerend doen over voetballers die het een en ander hebben gepresteerd. Grillitsch heeft best het een en ander gepresteerd. Maar bij Almere loopt een jongen van negentien, Stije Resink, die komt uit de eigen jeugd. Als hij drie maanden met Ajax meetraint, kan hij brengen wat Grillitsch brengt", laat Kraay niets aan vertwijfeling over.

Tienertalent maakt indruk in de KKD: 'Ik kan beter voetballen dan autorijden'

Voetbalzone sprak onlangs met Stije Resink in het kader van de Talentscout.Lees artikel

"Zijn aanname is altijd goed, hij speelt altijd vooruit en kan een bal veroveren. Ik hoop voor Grillitsch dat hij het geweldig doet bij Ajax, maar dit soort jongens lopen er dus ook rond. Als ik Ajax, PSV of FC Twente was zou ik hem echt wel in de gaten houden. Ik zie daar echt potentie in." Wel is er nog een puntje van kritiek. "Hij kan misschien nog iets agressiever worden in de duels. Ik weet wel dat hij hele andere tegenstand krijgt dan Grillitsch."

Ook Ruben van Bommel is ook klaar voor een stap naar de Eredivisie, meent Kraay. "Die is echt goed als rechtsbenige linksbuiten." Kees Kwakman is een stuk sceptischer. "Ik zie in de Keuken Kampioen Divisie niet een speler die zo bij de top in de Eredivisie meedraait zoals Mats Wieffer. Die stap is over het algemeen heel erg groot. Dat zie je niet vaak. Zo'n tussenstap als Van Bommel bij Go Ahead kan maken (er is interesse vanuit Deventer, red.) juich ik alleen maar toe."

Kwakman en Kraay laten tot slot de naam van Camiel Neghli (De Graafschap) vallen. "Hij heeft een prachtig linkerbeen. Maar hij heeft ook een heel goed rechterbeen. Dat zie je niet vaak bij spelers die stijf links zijn", aldus Kraay. Kwakman sluit zich daarbij aan. "Ik was bij De Graafschap tegen Ajax in de beker en dan zie je, ook op dat niveau, dat de kwaliteit er vanaf spat. Allemaal jongens die gewoon uit de eigen jeugd van De Graafschap komen."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties