Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay confronteert Bazoer met beelden: 'Je vergat even wie de baas was'

Laatste update:

"Ik zat met Kenneth Perez en Milan van Dongen en we zagen je volle bak naar je hamstring grijpen. Waarom was je zo boos dat de trainer je eruit haalde?", zo begint Kraay over het moment dat de opmaat voerde naar de wissel. Bazoer werd na 69 minuten spelen vervangen door Thomas Buitink. 'Ik wil altijd spelen, altijd het team helpen", zo luidt het antwoord van Bazoer. "Eigenlijk wilde ik er niet uit, maar ik loop al vier weken met hamstringklachten."

Kraay stelt dat Bazoer 'liep met een slag in zijn wiel'. "De trainer beschermt me dan. Ik wil altijd op het veld staan en het team helpen", reageert hij. "Je was in eerste instantie geïrriteerd toen je het bord zag. Een beetje... Deze. Ik heb 'm gezien. Ik zag het", gaat Kraay verder, terwijl hij met zijn hand een soort wegwerpgebaar maakt.

"Kijk, ik wil altijd mijn medespelers helpen en honderd procent geven. Maar de trainer heeft me nu beschermd. Uiteindelijk was het een goede keuze, omdat ik al weken met hamstringklachten loop. Alleen vandaag waren het twee extreme momenten, daar baal ik van", antwoordt Bazoer met een glimlach. "Eigenlijk wil je zó graag je ploeg helpen dat je even vergat wie de baas was", concludeert Kraay. Bazoer: "De trainer is altijd de baas, dus daarom... Ja, natuurlijk. Als hij je wisselt, moet je dat accepteren."

Letsch laat in gesprek met FOX Sports weten dat hij in de kleedkamer met Bazoer gesproken heeft. "Wat is beter? Als we langer wachten, kan hij er heel januari uit liggen. Hij is een belangrijke speler voor ons. Het is logisch dat hij alles wil spelen, daar ben ik blij mee. Maar in dit geval hebben we het juiste gedaan", verklaart de oefenmeester. "Het was niet nodig om te zeggen: 'Ik ben de baas'. Ik hoefde dat niet per se duidelijk te maken. Maar als dat nodig is, doe ik dat uiteraard."

"Ik moet zeggen dat ze wat probeerden te doen met Tannane en mij", zo analyseert Bazoert de verloren wedstrijd tegen AZ. "Vooral het veld heel klein maken. Toch had ik best veel ruimte. We begonnen alleen niet goed en moesten al snel een tegendoelpunt incasseren. We hebben wat omgezet, dat ik meer op Stengs ging spelen en vanaf dat moment controleerden we de wedstrijd. Je krijgt heel veel kansen, maar scoort niet."

Kraay vraagt of Bazoer het seizoen zal afmaken bij Vitesse. "Ik heb nog niet met mijn zaakwaarnemer gesproken, maar ik heb de ambitie om hogerop te spelen. In de winterstop al? Wie weet, de voetbalwereld is heel raar", zegt de verdediger annex middenvelder over zijn toekomst. Tot slot stelt Kraay dat hij bij Vitesse 'voetbalt op een positie die niet bestaat'. "De ene zegt dat ik een verdediger ben, de ander zegt dat ik op het middenveld met de punt naar achter speel. Tegen Feyenoord had ik tachtig balcontacten over het hele veld, dus vul maar in op wat voor positie ik speel. In de jeugd bij PSV heb ik als centrale verdediger gespeeld, dus ik weet wat er gevraagd wordt."

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties