Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay: 'Het ontslag van Peter Bosz is slecht nieuws voor Alfred Schreuder'

Laatste update:

"Dat is slechts nieuws voor Alfred Schreuder", doelt Kraay zondag in Goedemorgen Eredivisie op het wegsturen van Bosz door Lyon. "Ik ga niet suggereren dat Schreuder weggaat of weg moet, maar je hebt er wel gewoon een 'hijger' bij. De technisch directeur en de rvc zijn rustig, maar supporters kunnen nogal ad hoc reageren. En ja, als het een paar keer tegenzit, met name de komende wedstrijden die niet al te makkelijk zijn. Dan heb je er wel een rukwindje bij in je nek." Ajax staat woensdag tegenover Napoli in de Champions League, terwijl er binnenkort ook wordt aangetreden tegen Liverpool en PSV.

Meer: De Mos schudt Ajax en Feyenoord wakker: ‘Groter trainerstalent dan zijn broer’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Tafelgenoot Aad de Mos vindt juist dat Ajax pal achter Schreuder moet gaan staan. "Je moet Schreuder de tijd geven, al wordt hem geen tijd gegund. Maar je moet hem wel tijd geven, vind ik. Peter Bosz is natuurlijk een romanticus. Die heeft bij Leverkusen en Lyon altijd een plan A, maar niks om een keer een resultaat te halen. Het zal ook een trainer zijn die voor eeuwig geen prijzen wint. Hij heeft wel een filosofie en visie die hij goed kan uitleggen. Maar of de spelers dat allemaal begrijpen en of het allemaal bij jouw ploeg past op dat moment. Dat vraag ik me af. Ik weet ook niet of hij bij Ajax prijzen gaat pakken en ook Ajax beter laat spelen", velt De Mos een kritisch oordeel over de werkwijze van Bosz.

ESPN meldde zondagochtend op basis van diverse bronnen dat Bosz per direct is ontslagen door Lyon. De beslissing komt na een reeks van vier nederlagen en een gelijkspel in de Ligue 1. Bosz was sinds mei 2021 verbonden aan de Franse club. In zijn eerste seizoen eindigde Lyon als achtste, waardoor er naast Europees voetbal werd gegrepen. Voorzitter Jean-Michel Aulas hield desondanks vertrouwen in de trainer, om hem enkele maanden later alsnog weg te sturen.

Zie jij Peter Bosz terugkeren bij Ajax?

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
4
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
17
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties