Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. geniet van 'a-typisch' talent: 'Eentje voor de komende tien jaar'

Laatste update:

"De Jong was misschien niet groots, maar wel continu aan de bal. Alles wat hij doet: het is goed. Het is niet voor niets dat Georginio Wijnaldum beter speelde, want hij had betere voetballers om zich heen", zegt de analist bij FOX Sports. Kraay jr. voorspelt De Jong, een 'a-typisch' talent, een grote toekomst in het Nederlands elftal.

Meer: Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: ‘Gullit vindt het niet veel’

"Hij loopt met zijn kin omlaag, maar dan heeft hij het al vijf keer gezien. Dit is er eentje voor de komende tien jaar." Ook Rafael van der Vaart was bij de NOS lyrisch over De Jong: "Als hij vrij is, spelen ze hem meteen aan. Het is eigenlijk een beetje gênant om te zien, maar ze hebben gelijk. Hij is gewoon de beste voetballer in de opbouw."

De Jong zei rustig te blijven onder alle loftuitingen. "Ik weet ook dat er een moment gaat komen dat ik kritiek ga krijgen. Dan vinden ze misschien dat ik te lang met de bal blijf lopen", aldus de spelmaker, die in het oefenduel met Peru (2-1) zijn debuut maakte. De middenvelder was belangrijk voor Oranje, aangezien hij onder meer de assist gaf bij de 1-1 van Memphis Depay.

Ben jij het eens met Hans Kraay jr.?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties