Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. kraakt Larsson: 'Zijn medespelers willen dat hij weggaat'

Laatste update:

"Ik zeg het eerlijk, ik flap het er maar uit. Ik heb spelers gesproken, die blij zouden zijn als hij weggaat. Ze vinden het absoluut geen leuke jongen", zei de televisiepersoonlijkheid vrijdag bij FOX Sports. "Als iedereen wit brood met ei eet, dan wil hij bruin brood met een kroket. Als iedereen bruin brood met een kroket eet, dan wil hij wit brood met ei. Ze liggen te zeiken op Larsson, maar hij kan heel goed voetballen."

Larson hielp Heerenveen vrijdag met een doelpunt voorbij Willem II (1-0). Volgens Kraay jr. zou hij niet misstaan op een hoger podium. "Hij kan naar Ajax, Feyenoord of PSV. Ik zou, als Marcel Brands (technisch manager PSV, red.), een goed gesprek met Larsson houden. Ik zou vertellen dat Phillip Cocu de baas is, als hij de trainer blijft. 'Wij bepalen welke kleur brood je eet en wij bepalen wanneer je wel of niet meeverdedigt. En anders donder je maar op.' Zo moet hij aangepakt worden. Zijn medespelers vinden het geen frisse jongen."

-
Is Sam Larsson goed genoeg voor een club in de Nederlandse top drie?

Meer nieuws

Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
1
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
7
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
3
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties