Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. lovend: 'Van Hooijdonk zei ook dat hij zo naar Feyenoord kan'

Laatste update:

"Ik noemde een paar dagen geleden bij Voetbalpraat al de namen van de clubs die zich officieel gemeld hebben bij NEC: Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, AC Milan, Valencia en Olympique Marseille, om er een paar te noemen", aldus Kraay jr. In een analyse namens FOX Sports. "Stuk voor stuk clubs uit de topcompetities. Die topclubs weten dat als ze anderhalf jaar in die jongen steken, hij op dat niveau kan acteren. Ik denk dat hij binnen tien dagen bij een van die clubs zit."

Musaba lijkt dus klaar voor de stap naar het buitenland, terwijl een transfer naar de top van de Eredivisie wellicht meer voor de hand ligt. "Ik weet dat Ajax en AZ een paar wedstrijden zijn komen kijken", vervolgt Kraay jr. "Ajax kan misschien wat makkelijker voldoen aan zijn prijskaartje van tussen de twee en tweeënhalf miljoen euro, maar de genoemde clubs kunnen zich er helemaal geen buil aan vallen." Volgens de analist hebben de ouders van Musaba een belangrijke stem in de eindbeslissing. "Zij willen weten wat voor plannen een eventuele toekomstige club met hem heeft. Zij praten met scouts en technische directeuren en nemen de tijd voordat ze een beslissing nemen. Ze willen dat hun zoon goed terecht komt."

Kraay jr. zou het wat betreft Van Hecke ook wel weten als hij het voor het zeggen had bij een topclub in Nederland. "Ik heb laatst Pierre van Hooijdonk nog gebeld om te vragen of hij Van Hecke ook zo goed vond. Hij zit elke week op de tribune bij NAC vanwege zijn zoon Sydney. Pierre zei ook: 'Van Hecke kan zo naar Feyenoord." Mocht Van Hecke echter voor Monaco, dan is het volgens Kraay jr. wenselijk dat de verdediger door middel van een verhuurperiode wat langer in Nederland blijft. "Een huurperiode is een goede constructie. Dan is hij er op tijd bij en kan zich ondertussen verder ontwikkelen."

Zijn Anthony Musaba en Jan Paul van Hecke goed genoeg voor de Nederlandse top?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties