Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay jr. schat vraagprijs op acht à tien miljoen: 'We willen hem niet kwijt'

Laatste update:

"Het is heel simpel, Vlap heeft een contract voor drie jaar", zegt technisch manager Gerry Hamstra op stellige wijze bij De Tafel van Kees. De door Anderlecht begeerde speler moet 'een heleboel' kosten. "We hebben geen vraagprijs genoemd. Uberhaupt nog niet. Anderlecht is in de pers gekomen en daar hoef ik niet omheen te draaien. We hebben geen vraagprijs, want hij heeft nog een driejarig contract."

Hans Kraay jr. denkt dat de vraagprijs van Heerenveen tussen de acht en tien miljoen euro
ligt. Hamstra op zijn beurt voelt er niets voor om exacte bedragen noemen. "Ik ben bezig met het elftal van volgend seizoen en daar heeft Michel een heel belangrijke rol in. Als je ook kijkt naar de doelpunten die hij maakt, dan is dat een jongen die je niet graag kwijt wilt raken." Vlap staat op 16 doelpunten in 32 competitieduels namens de Friezen en kan zich in dat opzicht meten met Hakim Ziyech en Robin van Persie, die evenvaak scoorden.

De technisch eindverantwoordelijke van Heerenveen liet zich daarnaast ook uit over Sam Lammers, de van PSV gehuurde aanvaller. Verlenging van de huurovereenkomst met de club uit Eindhoven lijkt een onmogelijke opgave. "Het is lastig om Sam te houden. De kans dat we hem nog een keer kunnen huren is niet heel groot", aldus Hamstra.

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
1
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
12
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
62
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties