Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. vernietigend: 'Zal ik eerst de slechtste spelers opnoemen?'

Laatste update:

"Zal ik eerst de slechtste spelers opnoemen? Dat zijn er meer", stak Kraay jr. van wal na de blamerende puntendeling van het Nederlands elftal. "Wijnaldum was heel erg slecht, Klaassen was heel erg slecht, Malen was slecht, Danjuma was slecht. Ook Blind was heel erg slecht, zowel aan de bal als zonder bal, net als invallers Teun Koopmeiners en Ryan Gravenberch. Wij begonnen ons op een gegeven moment te storen aan de ballen breed tussen De Vrij en Van Dijk, maar dat kan te maken hebben met het feit dat er aan de voorkant niet bewogen werd.

Twee zwakke schakels met rapportcijfer 4 debet aan debacle in Montenegro

De twee dissonanten van Oranje scoren een diepe onvoldoende.Lees artikel

Nederland werd in de eerste helft al serieus gewaarschuwd, toen Vladimir Jovovic opdook achter de verdediging en de bal in het zijnet schoot nadat hij Justin Bijlow had omspeeld. "Ik denk dat Blind daar meer moet knijpen", oordeelt Kraay jr. over de verdediger van Ajax. "Volgens mij wil hij eerst zijn hand opsteken voor buitenspel, maar je moet je hand daar niet opsteken. Hij moet eerst zorgen dat hij de situatie oplost. Maar ik vind ook dat Bijlow daar niet moet komen. Hij moet dat laten oplossen door Blind en Van Dijk. Bijlow, die het fantastisch doet bij Feyenoord, is scherp en gretig, maar in dit geval was hij té gretig."

"Het zat totaal niet tegen", doelde Kraay jr. op de twee strafschopmomenten. Na een klein half uur spelen kreeg Oranje een penalty na een overtreding op Davy Klaassen, terwijl Denzel Dumfries in de tweede helft vrijuit ging toen hij een bal van dichtbij op de hand gekopt kreeg. "Je mag absoluut niet klagen als hij de bal buiten de zestien legt of door laat spelen. Dan zullen er echt geen vijf spelers van Nederland in zijn nek hijgen. Ik pleit niet voor een ontslag van Louis van Gaal, maar als Frank de Boer dit was overkomen, waren de voorpagina's te klein geweest."

Kraay jr. denkt dat Oranje het WK alsnog gaat halen. "Maar ze gaan wel met angst naar De Kuip", blikt de analist alvast vooruit naar het duel van dinsdag met Noorwegen. "Je moet er niet gek van opkijken als Van Gaal met de punt naar voren gaat spelen tegen Noorwegen. Met De Roon en Frenkie als controleurs, hij zal voor zekerheid gaan. Voorin zou ik gewoon Danjuma weer opstellen, want die gaat ongetwijfeld weer de pannen van het dak spelen. We zijn allemaal enthousiast geraakt, dan moet je niet ineens zeggen dat hij er niks van kan. Danjuma is geweldig."

-

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
5
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties