Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay jr. ziet het somber in voor lieveling: 'Van Gaal zal zo blijven spelen'

Laatste update:

"Hij laat me denk ik op mijn favoriete positie spelen", zei Klaassen na afloop over zijn aanvallende rol op het middenveld. "In ieder geval op de positie waar ik het liefst speel." De middenvelder zag hoe Oranje in de openingsfase onvoldoende druk kon zetten. "Toen dat wel lukte, zijn we nauwelijks meer in de problemen gekomen. Behalve dan met die twee terugspeelballen", doelde hij op de passes van Tyrell Malacia en Stefan de Vrij waaruit uiteindelijk geen tegendoelpunt viel.

"Nu moeten we er dinsdag tegen Turkije weer staan. Dan kunnen we de koppositie van de poule van hen overnemen." De kans is groot dat Klaassen, die tegen Noorwegen de 1-1 maakte en zaterdag keihard op de lat kopte, in Johan Cruijff ArenA wederom aan het startsignaal verschijnt. Daar is Ryan Gravenberch, een van de lievelingsspelers van Hans Kraay jr., de dupe van. De jongeling deed op het EK 106 minuten mee tegen Oostenrijk en Noord-Macedonië, maar wacht nog op zijn eerste minuten onder Van Gaal.

"Zolang Van Gaal met de punt naar achteren speelt, is er geen plek voor Gravenberch", analyseerde Kraay jr. zaterdagavond bij ESPN. De analyticus vraagt zich af of daar wel verandering in gaat komen. "Misschien gaat hij in de grote wedstrijden wel met twee controleurs spelen en Georginio Wijnaldum op tien. Dan kan hij wel weer in aanmerking komen." De vraag is wanneer Oranje weer wedstrijden tegen grote landen gaat spelen. "Tegen Turkije? Ik denk dat Van Gaal alles wel zo zal houden."

Kraay jr. voorziet dat Virgil van Dijk tegen Turkije terugkeert tegen Turkije, iets wat Van Gaal na afloop ook al bevestigde. "En hij zal moeten kiezen tussen Tyrell Malacia en Daley Blind. Ik denk dat hij voor Blind gaat kiezen. Ik denk dat hij het systeem hetzelfde laat. Van Gaal zal niet gaan rommelen. Als de tijd rijp is, als we gekwalificeerd zijn, dan gaat-ie het 5-3-2-systeem weer introduceren."

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties