Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior: 'Ajax en AZ hebben hem vier keer bekeken, die zijn niet overtuigd'

Laatste update:

In de uitzending van het praatprogramma van FOX Sports stelt Kraay junior dat Valencia, Alavés, Olympique Marseille, Lille OSC, AS Monaco, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Bayern München, Juventus en AC Milan zich allemaal hebben gemeld in Nijmegen. "Ajax en AZ hebben hem vier keer bekeken, die zijn nog niet overtuigd", voegt hij toe. Kraay junior is zelf onder de indruk van Musaba. Hij noemt de jongeling 'een van de weinige spelers die rechts- en linksbenig dribbelt'.

"Meestal dribbel je met je goede been", legt hij uit. "En hij is bloedsnel. De clubs die zich als eerste gemeld hebben, zijn Alavés en Dortmund. Die zeggen allebei: 'Dit is een ongelooflijke ruwe diamant.'" Volgens de analist kan het onmogelijk lang duren voordat Musaba Nijmegen vaarwel zegt. Hij voorspelt dat er binnen tien dagen witte rook is over een transfer. "De transfersom ligt tussen de 2 en 2,5 miljoen euro", voegt hij toe.

Musaba onthulde zelf onlangs dat hij van Borussia Dortmund een rondleiding door het Signal Iduna Park heeft gekregen. De rechtsbuiten speelde vooralsnog 31 wedstrijden in de hoofdmacht van NEC. Hierin was hij goed voor negen doelpunten en vijf assists. Zijn contract loopt nog een jaar door, maar in april vertelde algemeen directeur Wilco van Schaik dat hij er 'ernstig rekening' mee hield dat clubs zich voor het talent zouden melden.

Is Anthony Musaba tweeënhalf miljoen euro waard?

Meer nieuws

Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
13
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
8
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
11
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties