Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior baalt: 'Hij kan het heel goed, Feyenoord heeft dat bijna niet'

Laatste update:

"Als ik tussen de regels door mag lezen, heeft Steven Berghuis het ongelofelijk naar zijn zin. Hij ziet dat er weer een absolute voetbalcultuur is, met het aanblijven van Dick. Dat is voor hem ook best wel bepalend geweest", zo begint Been als Feyenoord tijdens het programma Voetbalpraat van FOX Sports ter sprake komt. "Ik denk dat Leroy Fer gaat bijtekenen, verder komen er wat jonge spelers terug. Of die goed genoeg zijn, zal moeten blijken. Bart Nieuwkoop voor de rechtsbackpositie, want Rick Karsdorp zal niet meer terugkeren."

"Ik heb gehoord dat ze graag met Edgar Ié en Eric Botteghin willen verlengen. Ié heeft me in het begin kunnen bekoren, maar naarmate het seizoen vorderde, vond ik dat hij wat steekjes liet vallen", vervolgt de voormalig speler en trainer van Feyenoord. Been stelt dat de linksbuitenpositie bij Feyenoord 'een dingetje' blijft. Kraay jr. vraagt hem of hij het ook jammer vindt dat Feyenoord en Linssen er niet uitgekomen zijn. "Ik vind het heel jammer, op drie fronten. Het lijkt me een jongen die in De Kuip geweldig tekeer kan gaan, ik denk dat hij er helemaal niet bang voor zou zijn."

"Hij speelt bijna iedere wedstrijd. Ik heb dat zitten nakijken en hij is haast nooit geblesseerd. En hij maakt tien tot twintig goals, dus dat was een uitstekende speler voor Feyenoord geweest", benadrukt Been. Kraay jr. denkt dat Feyenoord Linssen vanwege een andere, specifieke kwaliteit had kunnen gebruiken. "Feyenoord heeft bijna geen koppers, hij kan heel goed koppen. Los van Botteghin en Senesi hebben ze geen echte koppers. Jörgensen is dat ook niet echt."

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt aan Been of het een 'pure centenkwestie' was. "Ik hoorde dat ze hem vier keer een nieuwe aanbieding hebben gedaan en hij heeft vier keer geweigerd, omdat hij ergens anders meer kon verdienen", aldus Been. De eveneens aanwezige Vincent Schildkamp stelt dat het logisch is dat Linssen op deze leeftijd een lucratief contract wil ondertekenen. Linssen speelde voor achtereenvolgens Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV-Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en Vitesse.

"Ik weet niet wat hij aangeboden heeft gekregen bij Feyenoord, natuurlijk. Hij heeft heel vaak gezegd: 'Feyenoord, dat lijkt me geweldig'. En dat is het natuurlijk ook", antwoordt Been. Hij is wel van mening dat Feyenoord iemand nodig heeft voor de linksbuitenpositie, omdat Luis Sinisterra voorlopig nog uit de roulatie is met een kruisbandblessure. Kraay jr. benadrukt nog eens dat hij het jammer vindt dat Linssen dit niet is geworden. "Hij had prima gepast, want hij is geen ingetogen Limburger. Hij is net als Mark van Bommel, gelijk aanwezig in de kleedkamer. Dat was wel geslaagd. Dit komt nooit meer voor hem."

Had jij Bryan Linssen bij Feyenoord willen zien?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
4
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
75
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
15
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
38
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties