Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior gelooft zijn ogen niet: 'De beste ter wereld? Hij is aardig op weg'

Laatste update:

"Zijn eerste balcontact is zo verschrikkelijk goed. Een lange speler kan weleens snel zijn, maar niet op de eerste vijf meter. Maar hij is ook op de eerste vijf meter bloedjesnel. Hij is zo kil voor de goal, dat kan iedereen zien. Lange jongens moeten vaak even op gang komen, maar hij hoeft helemaal niet op gang te komen", oordeelt de oud-voetballer dinsdagavond bij Voetbalpraat van FOX Sports.

"Ik kan wel zeggen: een echte spits raakt niet in de war en gaat toch niet zo (met de handen in het haar, red.) staan. Ik heb Ruud van Nistelrooy bijvoorbeeld nog nooit zo zien staan. Dus als je een kans mist, moet je net doen alsof het geen kans is. Maar dat hebben we bij hem nog niet kunnen zien, want hij schiet ze er allemaal in", aldus Kraay junior, die nog wel even wil afwachten of Haaland uit gaat groeien tot de beste spits ter wereld.

"Hij is aardig op weg. Robert Lewandowski is qua killen de beste gebleken. Lionel Messi gaan we over een halfjaar weer afschrijven en komt weer terug, Cristiano Ronaldo gaan we afschrijven en komt terug... Je bedoelt een echte nummer negen? Nou, hij is hard op weg om een klein beetje in de nek te hijgen van Lewandowski", besluit de analist over de spits van Bayern München.

Ben jij het met Hans Kraay junior eens?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties