Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior schrikt na telefoontje: 'Hij is he-le-maal naar de gallemiezen'

Laatste update:

"Ik had Guus aan de telefoon. Het is best wel heftig, want we hebben gehoord dat hij voorlopig even niet de wedstrijden kan doen, maar hij is er echt flink aan. Hij is teruggekomen van die overwinning op Cuba en hij heeft flink corona", doelde Kraay Junior op de 1-2 overwinning van eind maart. "Hij heeft drie, vier dagen volle bak aan de zuurstof in het AMC in Amsterdam gelegen en is tien tot twaalf kilo kwijt."

"Hij is he-le-maal naar de gallemiezen." Kraay Junior wist niet of Hiddink was gevaccineerd op Curaçao of in Nederland. "Ik weet het niet, maar hij was er echt flink aan." De oud-voetballer sloot het nog enigszins positief af: "Johan Derksen en René van der Gijp moesten de hartelijke groeten hebben." Curaçao speelt op 5 juni uit tegen British Virgin Islands en sluit de eerste ronde van de kwalificatiewedstrijden af thuis tegen Guatemala op 8 juni.

Kluivert, die een aflopend contract heeft als hoofd jeugdopleiding bij Barcelona, was tussen 2015 en 2017 bondscoach van het Curaçaose elftal en heeft een warme band met het eiland. Als Curaçao de komende twee wedstrijden wint, volgt meteen daarop de tweede ronde van de kwalificatiewedstrijden. Deze zullen op 12 juni en 15 juni gespeeld worden tegen de winnaar van Groep D. Het valt niet uit te sluiten dat Kluivert dan ook nog op de bank zal zitten.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties