Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior: 'Timber, Teze en De Vrij kunnen dat, maar De Ligt niet'

Laatste update:

"Als hij (Van Gaal, red.) met drie centrale verdedigers gaat spelen, dan moeten de buitenste centrale verdedigers comfortabel zijn, als ze aan de zijkanten komen", werpt Kraay junior op in het ochtendprogramma van ESPN. "Dat is Jurriën Timber, Jordan Teze, dat is Stefan de Vrij ook. De Vrij kan dat heel goed omdat hij rechtsback is geweest bij Feyenoord. Maar De Ligt kan dat niet, die is oncomfortabel aan de zijkant." Ten Cate ziet nog een Oranje-international die het in zijn ogen moeilijk zou hebben op de flanken in de defensie van Oranje. "Virgil van Dijk ook." Kraay is het daar mee eens: "Die speelt bij Liverpool ook gewoon het liefst links centraal met een linksback."

Hans Kraay junior acht Matthijs de Ligt niet geschikt voor een systeem met drie centrumverdedigers bij Oranje.

"Ja, maar dan wijkt hij ook wel vaak een beetje uit naar links, en dan geeft hij vaak die crosspass", vult Kwakman zijn tafelgenoten aan. "Maar met drie ga je wel verder uit elkaar. En eigenlijk zou je Van Dijk wel centraal willen zien." Kraay junior gaat daarna verder met zijn analyse over de achterste linie van Oranje. "Je hebt vaak centrale verdedigers die de veiligheid van een back nodig hebben. Je ziet het ook aan Marcos Senesi. Feyenoord speelde bij Vitesse uit met drie centrale verdedigers en Senesi komt in ruimtes omdat Tyrell Malacia weg is, waar hij helemaal niet comfortabel is."

Drama De Ligt roept nationaal trauma op: 'Dit overkomt hem keer op keer...'

De Juventus-verdediger werd na de uitschakeling in de Champions League aangepakt door Ron Vlaar.Lees artikel

Ben jij het eens met Hans Kraay junior over Matthijs de Ligt?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
2
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
24
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
21
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties