Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior tipt controversiële naam als vervanger van Frenkie de Jong

Laatste update:

"Er is er maar één waar je aan kunt denken nu: dat is Kenneth Taylor. Die heeft zich geweldig gerevancheerd bij Ajax", zegt Kraay junior.

Het oproepen van Taylor zou controversieel genoemd kunnen worden. In Oranje ging het een jaar geleden mis voor de middenvelder. Hij werd in de desastreus verlopen EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk (4-0 verlies) in maart 2023 na 33 minuten gewisseld. Daarna deed Ronald Koeman geen beroep meer op Taylor.

Taylor maakte vervolgens met Ajax een uitzonderlijk moeizaam seizoen mee. De middenvelder had het ook persoonlijk heel zwaar en werd meermaals uitgefloten door het publiek in de Johan Cruijff ArenA.

Bij Ajax kreeg Taylor aan het eind van het seizoen wel steeds vaker positieve kritieken van de analisten. Ook Kraay junior vindt dat de dynamische middenvelder genoeg heeft laten zien om weer opgeroepen te worden. "Al ligt hij op het strand op Ibiza of is hij in Dubai nu..." Taylor is overigens in werkelijkheid in de Amerikaanse stad Los Angeles, samen met zijn vriendin Jade Anna van Vliet.

Kraay junior denkt dat Koeman het EK ook met de huidige selectie zou aankunnen. "Op dit moment denk ik dat Jerdy Schouten, Tijjani Reijnders en Joey Veerman voor de twee controlerende posities vechten, en dat is alle drie prima. Ik denk dat Xavi Simons en Georginio Wijnaldum vechten om de 10-positie."

Landen mogen spelers overigens tot 24 uur voor aanvang van de eerste wedstrijd vervangen. Koeman heeft al aangekondigd dat er een vervanger komt voor De Jong. De bondscoach wacht ook de diagnose voor Teun Koopmeiners af. Laatstgenoemde liep een liesblessure op in de warming-up tegen IJsland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Zou je Kenneth Taylor bij de selectie van Nederland halen voor het EK?

Meer nieuws

'Europese grootmacht wil deal van Matthijs de Ligt met Manchester United kapen'
12
Dit zijn alle 39 dispensatiespelers die deelnemen aan de Olympische Spelen
4
'Feyenoord gaat volgende speler uit Zuid-Amerika naar De Kuip halen'
11
Justin Bijlow spreekt zich uit over zijn huidige situatie bij Feyenoord
10
Programma, uitslagen en standen van het voetbaltoernooi op de Olympische Spelen
1
Dit is het eerste doelpunt van Liverpool onder manager Arne Slot
6

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties