Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay junior walgt van achterbaks gedrag: 'Wat voor club is dat, joh?!'

Laatste update:

"Ik geloof niet in sprookjes en de beschaafde voetballerij, maar Xavi zegt het ook. Valverde weet nog van niets, ik ga toch niet hem in zijn rug schieten?", stelt de analist maandagavond bij Voetbalpraat van FOX Sports. "Achter de rug van Valverde om ook nog eens Koeman polsen. Wat voor club is dat, joh?! Wil je bij zo'n achterbaks bestuur wel werken?!"

Valverde: 'Als je verliest gaan de mensen over je praten'

Valentijn Driessen dient Kraay junior van repliek. "Uiteindelijk wil iedereen daar natuurlijk werken, dan nemen ze dat op de koop toe. Ook met de wetenschap dat het je zelf ook kan overkomen, stapt iedereen daar natuurlijk wel in. Maar aan het eind van het jaar komt er wel een andere voorzitter. Ik ben benieuwd welke voorzitter de nieuwe trainer gaat bepalen."

De chef sport van De Telegraaf begrijpt ook wel dat Koeman nu heeft geweigerd. "Anders kom je Nederland niet meer in, als je wegloopt van het Nederlands elftal." Kraay junior sluit zich aan bij de woorden van Driessen en stelt dat Koeman in achting is gestegen. "Nu heeft iedereen wel iets van: zo, nee gezegd tegen Barcelona... Dit is voor hem wel goed, ja."

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
2
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
2
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
21
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
19
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
22
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties