Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay kraakt interview over Van den Brom: 'Dat kan je toch gewoon zeggen?'

Laatste update:

"Ik hoor niks nieuws van Janssen in die twee minuten", verwijst Kraay junior zondagochtend in het televisieprogramma Goedemorgen Eredivisie naar de woorden van de Utrecht-verdediger over het vertrek van Van den Brom uit De Galgenwaard. "Je mag toch ook vragen wat je van deze trainer vindt? Ben je misschien teleurgesteld of boos? Normaal gesproken hebben spelers altijd een mening over een trainer die is vertrokken. Maar ik hoor het niet. Dat kan je toch ook gewoon zeggen?"

WhatsApp-groep FC Utrecht ontploft door vertrek Van den Brom

Het vertrek van de hoofdtrainer maakt nogal wat los in Utrecht.Lees artikel

Kraay junior denkt dat Van den Brom zich al langer niet echt op zijn plaats voelde bij FC Utrecht. "Bij het vijftigjaar bestaan van afgelopen zomer was ik er ook bij. Ze wilden de top drie gaan aanvallen, dat vond Van den Brom niet zo lekker van voorzitter Frans van Seumeren. Je kan ook zeggen dat je de top vier gaat aanvallen in de komende vier, vijf jaar." Kraay junior denkt daarnaast dat de selectie niet helemaal in balans is. "Je hebt met Mimoun Mahi en Eljero Elia twee soortgelijke linksbuitens en er is niet iemand die er achttien inschiet. Ze kunnen acht blessures hebben, maar daar worden ze niet beter of zwakker van. Ik zie geen spelers die het verschil maken bij FC Utrecht."

De eveneens aanwezige Marciano Vink snapt wel waarom er een voortijdig einde komt aan de samenwerking tussen FC Utrecht en Van den Brom. "Er was al lichtelijk kritiek op hem, met onder meer Gyrano Kerk die op de bank zat", aldus de oud-speler van onder meer Ajax en PSV. "Het liep niet en Van den Brom was zoekende. Hij heeft wellicht gedacht: Ik vind het wel mooi en ga een pak geld pakken in België. Hij had dit FC Utrecht waarschijnlijk niet op de rails gekregen."

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties