Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kraay noemt Eredivisie-club waar alle andere clubs een 'kolerehekel' aan hebben

Laatste update:

"Alex Pastoor vindt mij een eigenwijze kwibus, maar ik vind hem af en toe ook een eigenwijze kwibus", begint Kraay. "Almere gaat erin blijven op hun eigen manier. Ze doen niet aan klootviolen, oneindig rondspelen achterin. Ze tackelen, spelen de lange bal, ze doen het op hun eigen manier."

"Alle ploegen hebben een kolerehekel aan Almere", gaat Kraay verder. "Ze rollen het veld niet meer, dat is ook zo lekker. Spelers van AZ lopen daar het veld op en denken: wat een klotenveld. Dan sta je al met 1-0 voor."

Marciano Vink, ook te gast, plaatst een kanttekening. "Hans, dit kunnen ze één seizoen doen, omdat het hun eerste seizoen op het hoogste niveau is. Het publiek accepteert dit één seizoen. Als je dit volgend seizoen doet, met de verwachting dat ze zich handhaven, denk ik dat het publiek wel een beetje voetbal wil zien."

Kraay hoopt dat Almere dit blijft doen. "Dit is toch heerlijk." Vink gaat daar niet in mee. "Jaar in, jaar uit? Je koopt toch geen seizoenkaart om de bal meer in de lucht te zien dan op de grond?"

"Almere is een beetje als de peuter die naar groep 1 gaat. Men verwacht op een gegeven moment wel iets meer voetbal", aldus Vink. "Ik snap dat je je naïviteit na vier wedstrijden overboord gooit en realistisch wil voetballen, maar mensen verwachten meer dan dit."

Almere City begon moeizaam aan het seizoen en verloor vijf van de eerste zes wedstrijden, maar draait inmiddels bovenin mee in het rechterrijtje. Zaterdagavond hielden de Flevolanders AZ knap op een 0-0 gelijkspel.

Meer nieuws

Scheidsrechtersrapport onthult voor welke 5 woorden Bellingham rood kreeg
5
De Mos vol ongeloof na aanhoren Slot: 'Feyenoord heeft 2 zware duels gehad'
6
VZ Weekend Quiz: Welke Eerste Divisie-club bereikte als laatste de bekerfinale?
3
Van 't Schip laat Gaaei buiten selectie Ajax: 'Hij zit er helemaal doorheen'
7
Voorspel de winnaar bij de kraker PSV - Feyenoord en pak 50x je inzet!
0
Kwakman ziet patroon in opstelling Ajax: 'Zou het met elkaar te maken hebben?'
3

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties