Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay proeft enorm veel boosheid rondom terugkeer Wijnaldum in Oranje

Laatste update:

"Ik heb mensen om mij heen die boos worden", onthult Kraay in de rubriek 'Koemans Keuzes' van ESPN. "Ik stond eergisteren bij een benzinepomp en er komt iemand naar mij toe: 'Het is ongelooflijk Hans, dat Wijnaldum er weer bijzit.' Ik zeg: 'Waarom is dat ongelooflijk?'"

"En ook hier in het ESPN-gebouw hoor ik dat weleens. En ze zijn niet boos op mij, ze zijn boos op Koeman", benadrukt de Oranje-watcher in het video-item. "Maar er zijn maar weinig nummers 10 die gewoon diepte hebben. Til heeft diepte, maar die zit er niet bij. En Wijnaldum heeft diepte."

"En Koeman is gewoon loyaal", aldus Kraay, die direct uitlegt waarom de bondscoach Wijnaldum weer heeft opgeroepen. "Hij is samen met Depay bij zeventig procent van de goals betrokken geweest, in de vorige periode van Koeman. Toen hij twintig wedstrijden bondscoach was."

"Koeman wil gewoon zien of Wijnaldum de fitheid heeft. En dan kan het maar zo zijn dat Wijnaldum van waarde is", weigert Kraay de 90-voudig international van het Nederlands elftal bij voorbaat af te schrijven.

Vermeulen


Arno Vermeulen verwacht dat Wijnaldum een basisplaats krijgt van Koeman in de aankomende interlands. "Hij gaat natuurlijk zeker gewoon starten in een van deze twee wedstrijden, omdat je dat beeld wil hebben", zo klonk het onlangs in Studio Voetbal.

"Als hij gewoon topfit is, is hij een speler van het Nederlands elftal en gaat hij mee naar het EK en moet je hem laten voetballen. Ik zie eigenlijk niks onlogisch in dit hele proces. Waarom zou je hem niet uitnodigen?", besloot de NOS-commentator.

Verdient Georginio Wijnaldum een tweede kans in Oranje?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties