Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay reageert op rel met Van Hooijdonk en Derksen: 'Dat moet je niet hebben'

Laatste update:

Van Hooijdonk verwees in zijn tweet naar een artikel van de Nieuwe Revu uit februari 2018, waarin Jacqueline Laats vertelt dat haar ex-man Van der Gijp haar zou hebben geslagen. "Johan had allerlei dingen in de uitzending gezegd. Dat Pierre domme dingen had gezegd, dat Pierre er niks van snapte. Hij heeft sowieso een beetje de pik op Pierre de laatste tijd, ik weet niet waarom", zegt Wilfred Genee donderdagochtend in het radioprogramma Veronica Inside. "Terwijl Johan heeft gezegd dat hij Pierre in de wandelgangen wel aardig vindt."

"Alleen had Johan gezegd dat Pierre op televisie domme dingen zegt en daar was Pierre een beetje gepikeerd over", gaat Genee verder. "Hij haalde een verhaal van de ex-vrouw van René erbij. Die zou haar geslagen hebben, dat is een jaar geleden in een blad verschenen. Daar is verder nooit wat mee gedaan of bekend over gemaakt. Maar Pierre vond het hypocriet dat Johan met zo iemand aan tafel zat, dat hij boter op zijn hoofd had. Er is op Twitter nogal heftig op gereageerd."

Kraay is telefonisch te gast in het radioprogramma en wordt door Genee gevraagd naar zijn mening over de rel. "Ik weet niet of het bij ons vak hoort. Maar het hoort in ieder geval bij Veronica Inside. Dat zeg ik niet denigrerend. Als je zoals jij en ik zo graag op televisie bent, moet je geen lange tenen hebben", antwoordt de analist. Er wordt Kraay tevens gevraagd naar zijn visie over het WK van 2022 in Qatar.

"Hoe kijk ik naar zoiets? Ik heb mijn eigen mening over Qatar en die heb ik zondagochtend gegeven", verwijst Kraay naar het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "De UEFA en de FIFA zijn volledig door de ratten besnuffeld. De KNVB, de FA, de Duitse voetbalbond: had met z'n allen een bak koffie gedronken, toen ze besloten dat het WK naar Qatar ging. Als je toen had gezegd dat je niet zou meedoen, had je een statement gemaakt. Niemand heeft iets gedaan en ik ben het nu wel eens met iedereen die het schandalig vindt, want iedere dode is er een te veel. Al zijn het er geen 6500, maar 118."

"Ik zou wel gaan, dan maar in ieder interview in zo'n verschrikkelijk stadion op iedere vraag antwoorden dat daar mensen gestorven zijn en dat het nooit meer mag gebeuren. Dat gaat niet gebeuren, er gebeurt helemaal niks", voorspelt Kraay. Derksen stak vorige week vrijdag in Veronica Inside al een keihard betoog af tegen het WK in Qatar en had het daarin ook voorzien op Ronald de Boer, die zijn carrière in het oliestaatje besloot en er daarna nog actief bleef.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties