Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay snapt niets van interesse Bosz: 'Leuk voor Eredivisie-subtopper'

Laatste update:

Hans Kraay jr. heeft echter zijn twijfels over de kwaliteiten van Sinkgraven: "Daar snap ik helemaal niets van", reageert hij bij FOX Sports op de interesse van Bosz in zijn voormalige pupil. Ook de redenatie dat de trainer in Amsterdam intensief met Sinkgraven heeft samengewerkt en weet wat hij kan verwachten, doet Kraay niet van gedachten veranderen.

"Ik heb Bosz hoog zitten, maar dat wil niet zeggen dat alles wat hij doet goed is. Ik denk dat hij van de 100 ballen er 82 terugspeelt. Ik vind het een hartstikke aardige jongen en een behoorlijke back, maar die gaat Leverkusen niet beter maken", is hij stellig over Sinkgraven, die nog tot medio volgend jaar vastligt in de Johan Cruijff ArenA. "Ik zie het helemaal niet voor me. Het lijkt me een uitstekende back voor een subtopper in de Eredivisie."

Ajax haalde de 23-jarige Sinkgraven in de zomer van 2015 als middenvelder voor zeven miljoen euro op bij sc Heerenveen, maar de voormalig international van Jong Oranje speelde zijn beste wedstrijden namens de Amsterdammers op de linksbackpositie. In het seizoen dat Ajax onder leiding van Bosz de finale van de Europa League haalde was hij een vaste waarde linksachterin. In de afgelopen twee jaar kwam hij, mede door aanhoudend blessureleed, slechts dertien keer in actie voor zijn club in de Eredivisie.

Ben jij het eens met Hans Kraay jr.?

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties