Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay verliefd op toptalent Ajax: 'Jezus, wat goed! Forbs, eat your heart out'

Laatste update:

"Alles aan hem is voetbal", begint de analist van ESPN zijn lofzang bij Voetbal op Vrijdag. "Hij zoekt zijn directe tegenstander dus ook gewoon op", zegt Kraay junior, terwijl er beelden te zien zijn van Godts die Timothy Derijck simpel passeert.

Een klein kwartier voor tijd liet hij zich andermaal gelden door ADO-spelers Justin Che en Jerry van Wolfgang met een snelle voetbeweging beiden het nakijken te geven. De Belg dribbelde vervolgens richting het centrum, stuurde middenvelder Lasse Vigen met een schijnbeweging het bos in om het daarna met een schot vanaf een meter of twintig te proberen. Doelman Nick Marsman hield ADO op dit moment op de been door de bal uit de linkerbovenhoek te tikken.

"Met één beweging is hij tegenstanders gewoon vijf of zes meters kwijt", geeft Kraay junior aan. "Ik vind hem zo goed. Dat vond ik al, maar het is zo jammer dat hij geblesseerd raakte. Ik zou zeggen: 'Carlos Forbs, eat your heart out, want Godts zit je op je hielen.' Je wordt gek van zulke spelers als verdediger. Hij komt recht op je af en kan binnendoor of buitenom passeren. Ik kan me niet voorstellen dat het lang duurt voordat hij weer in Ajax 1 speelt." De vleugelaanvaller speelde tot nog toe 140 minuten in Ajax 1, verdeeld over 12 duels.

Aan het einde van de uitzending wordt de analist door presentator Toine van Peperstraten gevraagd naar zijn moment van de avond. "Je weet het Toine, ik houd van mooie en echte voetballers. Jezus, Mika Godts… Wat ben jij goed en wat heb jij een potentie", richt Kraay junior zich tot de Belg.

"Ik hoop dat jij zo ongelooflijk ver komt, want dit is wat we van buitenspelers willen zien: een versnelling, een passeerbeweging en het overzicht behouden. Alles aan hem is mooi. Als hij de kleedkamer uitkomt en hij heeft nog geen bal geraakt, dan hangt zijn shirt met flair, zijn sokken zijn mooi. Je hebt het wel in de gaten, ik ben een enorm grote fan van Mika Godts."

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties