Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kraay ziet groot verbeterpunt in spel Zerrouki mocht hij Kökçü opvolgen

Laatste update:

"Mats Wieffer en Zerrouki kunnen prima samenspelen", zo opent Kraay bij ESPN. "Maar Wieffer is een geweldige speler die niet veel goals maakt. Dat zijn de statistieken (drie doelpunten in 34 duels voor Feyenoord, red.). Zerrouki maakt heel weinig goals. Ik heb het even opgezocht: Zerrouki heeft in 100 wedstrijden vier goals gemaakt. En als Zerrouki dus naast Wieffer gaat spelen, dan is dat voetballend prima. En ze pakken allebei veel ballen af. Maar 100 wedstrijden en vier goals is niet zo veel. Als je op de plek van Kökçü gaat spelen... Die heeft in 28 wedstrijden acht goals en twee assists (drie eigenlijk, red.), in de competitie alleen al."

Hans Kraay junior vindt Ramiz Zerrouki te weinig goals maken.

Tafelgenoot Mario Been verwacht dat Zerrouki zeker wat kan toevoegen aan het spel van Feyenoord. "Ze hebben iemand nodig die de verbinding is, met name vanuit de achterste lijn naar voren toe. En dat kan hij uitstekend. In de eerste helft van het seizoen heeft hij dat ongelooflijk goed gedaan. In de tweede helft van het seizoen vind ik hem iets vlakker in zijn manier van spelen. Feyenoord wilde hem in de winterstop al hebben en ik denk dat ze daarom door zijn gegaan. En voor Feyenoord-begrippen zou dit een uitstekende vervanger van Kökçü kunnen zijn", aldus de voormalig speler en trainer van de Rotterdammers.

Bijna rond
Zerrouki gaat, als hij de medische keuring met succes doorstaat, een contract tekenen tot medio 2028. Met de deal is tussen de zeven en acht miljoen euro gemoeid, zo melden TC Tubantia en De Telegraaf. Milan van Dongen van ESPN was vrijdag benieuwd welk plan Feyenoord heeft met Zerrouki. "Het is natuurlijk waarschijnlijk dat Kökçü vertrekt. Is hij dan de vervanger? Kunnen Wieffer en Zerrouki goed samen spelen? Hoe kijk jij daarnaar?", vroeg de verslaggever aan Slot. "Voor mij is het nog niet duidelijk dat Orkun vertrekt, wat het voor jou blijkbaar wel is. Ik heb Dennis (Te Kloese, red.) vanochtend nog gesproken er er was geen sprake van", benadrukte de Feyenoord-coach.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
10
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties