Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krabbendam onthult ware reden waarom Feyenoord stekker uit Driouech-deal trok

Laatste update:

Deadline Day in Nederland werd vooral beheerst door de ontwikkelingen rondom Driouech. De talentvolle Excelsior-aanvaller schermde met interesse van Feyenoord én PSV, en leek uiteindelijk naar Eindhoven te verkassen.

Toch speelt Drouech nog altijd in Kralingen, omdat Excelsior geen adequate vervanger wist aan te trekken. Die vervanger vormde juist het hete hangijzer in de onderhandelingen met Feyenoord.

Excelsior wilde Leo Sauer tijdelijk naar de club halen om het gemis van Driouech op te vangen. Dat zag Feyenoord ook wel zitten, maar niet voor de duur die 'het kleine broertje' voorstelde.

"Feyenoord vond het wel oké om die jongen een halfjaar ritme op te laten doen om hem daarna weer terug te laten keren naar De Kuip. Maar Excelsior wilde hem langer dan een halfjaar", vertelt Krabbendam in het video-item.

Om precies te zijn anderhalf jaar, onthult de journalist. "Dat zag Feyenoord niet zitten en daarop is de deal geklapt." Sauer staat er zeer goed op in De Kuip en kan binnenkort een flinke contractverbetering tegemoet zien. "Het zou dan betekenen dat een hele dure, volwaardige speler bij een club gaat spelen die dat eigenlijk niet kan betalen."

Feyenoord zou dan water bij de wijn moeten doen, alleen maar om Driouech binnen te halen. Daarom besloot de Stadionclub te bedanken voor zijn komst. "Op een gegeven moment heeft Feyenoord gezegd: 'Dit is de max'. Het is Driouech hè - een goede speler, maar hij moet ook nog alles bewijzen", aldus Krabbendam.

Feyenoord haalt zo, mede omdat ook Luciano Rodríguez niet binnengehaald kon worden, niet de gewenste vleugelspits binnen. Wel vertrekt Javairô Dilrosun een dezer dagen nog naar Mexico, waar hij voor Club América gaat spelen. De club betaalt naar verluidt zo'n 4,6 miljoen euro voor de buitenspeler, die op een zijspoor was beland in Rotterdam-Zuid. Hij wordt na Oussama Idrissi de tweede Feyenoorder uit het kampioenselftal van 2023 die in de Liga MX gaat spelen.

Meer nieuws

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
5
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
20
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
28
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties