Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Krakers in EK-kwalificatie: Italië mag niet verliezen, mogelijk twee debutanten

Laatste update:

Tsjechië - Moldavië (Ziggo Sport Select, schakelkanaal)
Tsjechië was vooraf één van de grote favorieten voor de eindzege in Groep E, maar heeft de verwachtingen nog niet helemaal kunnen waarmaken. De Midden-Europeanen staan na zeven speelrondes op de tweede plaats met twaalf punten en hebben aan een gelijkspel genoeg om zich te plaatsen. De Tsjechen moeten wel winnen om kans te blijven maken op de eindzege in de groep.

Moldavië presteert boven verwachting goed en wist de Tsjechen in eigen huis al op een 0-0 gelijkspel te houden. De Oost-Europeanen staan momenteel vierde met tien punten. Polen, dat derde staat met elf punten, is al uitgespeeld. Een zege van Moldavië zou dan ook voor een primeur zorgen: nog nooit kwalificeerde dat land zich voor een eindtoernooi.

Resterend programma Groep E:
20:45 uur: Tsjechië - Moldavië
20:45 uur: Albanië - Faeröer Eilanden

Stand Groep E:
1. Albanië 7 - 4
2. Tsjechië 7 - 12
3. Polen 8 - 11
4. Moldavië 7 - 10
5. Faeröer Eilanden 7 - 1

Oekraïne - Italië (Ziggo Sport Docu)
Na zeven speelrondes staan Italië en Oekraïne op dertien punten. Koploper Engeland (negentien punten) is voor beide ploegen al een tijdje uit zicht. Gezien het onderlinge resultaat heeft Italië het voordeel ten opzichte van Oekraïne. In september boekten de manschappen van bondscoach Luciano Spalletti een cruciale 2-1 zege.

Oekraïne heeft dan weer het 'thuisvoordeel'. Vanwege de oorlog in dat land moet de ploeg zijn wedstrijden elders afwerken. Dinsdagavond is de BayArena in Leverkusen het decor voor het allesbeslissende duel. Oekraïne was er driemaal bij op een EK: 2020, 2016 en 2012. Italië won drie jaar geleden EURO 2020.

Resterend programma Groep H:
20:45 uur: Oekraïne - Italië
20:45 uur: Noord-Macedonië - Engeland

Stand Groep H:
1. Engeland 7 - 19
2. Italië 7 - 13
3. Oekraïne 7 - 13
4. Noord-Macedonië 7 - 7
5. Malta 8 - 0

Slovenië - Kazachstan (Ziggo Sport Select, schakelkanaal)
Slovenië heeft in eigen huis genoeg aan een punt tegen Kazachstan om zich van plaatsing te verzekeren. Het land had het EK-ticket afgelopen weekend al kunnen grijpen, ware het niet dat er verloren werd van Denemarken (2-1). Slovenië staat derhalve op 19 punten en heeft er daarmee één meer dan Kazachstan, dat nog nooit zó goed presteerde in een EK-kwalificatie.

Een overwinning is dus noodzaak voor de Kazachen, die de thuiswedstrijd tegen de Slovenen ondanks een 1-0 voorsprong met 1-2 verloren. Onderling resultaat zal hoe dan ook geen rol spelen in de eindstand van Poule H. Net als voor Moldavië zou de aanwezigheid van Kazachstan op een EK een primeur zijn.

Resterend programma Groep H:
20:45 uur: Slovenië - Kazachstan
20:45 uur: Noord-Ierland - Denemarken
20:45 uur: San Marino - Finland

Stand Groep H:
1. Denemarken 9 - 22
2. Slovenië 9 - 19
3. Kazachstan 9 - 18
4. Finland 9 - 15
5. Noord-Ierland 9 - 6
6. San Marino 9 - 0

UEFA European Championship Qualifiers
Oekraïne
0 - 0
Italië

Meer nieuws

Unieke beelden: Van Gaal doet mee aan polonaise in Sevilla na overwintering PSV
0
Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
11
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
23
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
54
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
22
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties