Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer begrijpt hoge irritatiefactor bij fans: 'Misschien zelfs wel haat'

Laatste update:

"Mark van der Maarel ging tijdens onze wedstrijd tegen FC Utrecht tekeer tegen de scheidsrechter omdat hij een inworp gaf aan ons, terwijl zij hem hadden verdiend", blikt Kramer terug op de ontmoeting in De Galgenwaard van begin december. "Daar wil ik dan graag op reageren. En Jayden Oosterwolde had een akkefietje met Boy Kemper, waar ik me mee ben gaan bemoeien, toen zag ik dat kettinkje en vroeg ik aan de scheidsrechter of dat niet af moest. Ja, dus", aldus de boomlange spits van ADO.

Michiel Kramer celebration on point ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 6 december 2020

Kramer geeft toe dat hij zich met dergelijke acties niet populair maakt bij tegenstanders, supporters en analisten. "Het is irritant. Natuurlijk is het irritant. Maar ik doe dat gewoon, het zit er bij mij in. Voor mij is het part of the game." Dat er dan woede ontstaat is volgens Kramer volstrekt logisch. "Mensen haten mij misschien zelfs." Een dergelijk sentiment haalt de ADO-aanvaller echter niet uit zijn evenwicht. "Totaal niet. Het is onderdeel van het voetbal. Als je daar niet tegen kan, heb je hier niets te zoeken."

"Het hoort er soms bij om je tegenstanders een beetje te irriteren of uit de tent te lokken. Ik wil die wedstrijd winnen en probeer mijn rol in een duel zo goed mogelijk in te vullen. Daar hoort treiteren en pesten soms bij", verklaart Kramer zijn soms opmerkelijke gedrag op het veld. "Ik vind dat niet zo erg, ook niet als het bij mij gedaan wordt. Je kan iedereen beïnvloeden, op wat voor manier dan ook. Ik zie dat als een manier om die wedstrijd over de streep te trekken. Meer is het niet. Ik heb dat mijn gehele carrière gedaan. Ik wil winnen. En als vervelend doen daarbij helpt, zal ik het niet nalaten", aldus de openhartige Kramer.

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
5
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties