Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer brengt positieve update over Vaessen: 'Hij is naar huis gegaan'

Laatste update:

"Hij is naar huis gegaan onder begeleiding van de dokter en fysio", vertelde Kramer, die inbelde bij het programma. "Het zag er allemaal goed uit. Op de scans waren geen bloedingen te zien. Dat zijn allemaal positieve berichten. Gelukkig gaat het nu beter met hem." Na de botsing werd er snel gehandeld door de aanwezige medische staf, die zelfs overging tot reanimeren.

"Dan schrik je je wezenloos", vertelt Kramer. "Achteraf begreep ik van de dokter dat er een nieuw protocol is sinds het moment met Abdelhak Nouri. Als er geen reactie bij de speler is, wordt er gelijk gekeken naar reanimatie. Na twee of drie keer kwam Etienne weer bij." Vaessen ging uiteindelijk per brancard van het veld af en werd gelijk naar een ziekenhuis gebracht.

"Je hoopt zulke dingen nooit mee te maken", vervolgt de spits. "De verhalen van Nouri en Christian Eriksen heb je in je achterhoofd. Etienne was echt van de wereld. Onze medische man moest eerst zijn tong goed zetten, die had hij ingeslikt." Na de medische behandeling van de keeper werd de wedstrijd definitief gestaakt. Het restant van het duel wordt op een nog onbekend moment uitgespeeld.

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
23
'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
32
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
16
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties