Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer: 'Dit was ook niet de club waaraan ik dacht als volgende stap'

Laatste update:

De aanvaller steekt niet onder stoelen of banken dat het hem bij een dergelijke transfer puur om de financiën zou zijn gegaan. "Ik vroeg meteen om hoeveel geld het ging. Ik kon er ruim een miljoen netto verdienen. Toen wist ik het wel", kijkt Kramer terug in gesprek met Voetbal International. "Ik heb me niet echt verdiept ik het voetbal en het leven daar", geeft de goalgetter toe.

"Als een club uit Abu Dhabi komt, dan is dat interessant omdat er veel geld is. Dit was ook niet de club waaraan ik dacht als volgende stap, maar ik kon me financieel onafhankelijk spelen. Ik zou geen schulden meer hebben. Mijn gezin zou zorgeloos kunnen leven", geeft Kramer te kennen. "Dat mijn carrière dan op een lager pitje dreigde te komen, interesseerde me niet."

Denk je dat Michiel Kramer nog eens naar het Midden-Oosten vertrekt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties