Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer en Mühren schieten Sparta naar broodnodige zege

Laatste update:

ADO begon wervelend en dacht dat het via Nick Kuipers op 0-1 kwam, maar de goal van de verdediger werd door scheidsrechter Reinold Wiedemeijer afgekeurd. Een minuut later was het wel raak voor de residentieclub, waarbij voormalig Spartaan Erik Falkenburg de trekker overhaalde. Na gepruts achterin bij Sparta kon Nasser El Khayati de bal oppikken en passen naar Falkenburg, die met een droge knal via de binnenkant van de paal raak schoot.

Na de openingstreffer nam ADO gas terug, terwijl de mannen van Advocaat iets beter in de wedstrijd kwamen, maar ADO bleef de dominante ploeg. Falkenburg schoot vlak voor rust wederom op de paal, maar ditmaal ketste de bal weer het veld in. Sparta mocht van geluk spreken dat het bezoek de kansen in de eerste helft niet afmaakte en kon met een 0-1 tussenstand en een striemend fluitconcert de kleedkamer opzoeken. Advocaat besloot in de rust in te grijpen en besloot Robert Mühren en Thomas Verhaar het veld in te sturen ten faveure van Kenneth Dougall en Dabney dos Santos.

Met een meer aanvallend ingestelde formatie gingen de Rotterdammers naarstig op zoek naar de gelijkmaker, waarbij Michiel Kramer twee kansen kreeg. De spits moest echter beide keren zijn meerdere erkennen in Robert Zwinkels. Ook ADO was af en toe gevaarlijk, zoals Eduard Duplan, die zijn 250ste wedstrijd in de Eredivisie afwerkte, maar Jannik Huth kon enkele pogingen knap keren. Het was Kramer die Sparta na een uur spelen beloonde met de gelijkmaker.

De voormalig spits van Feyenoord, die zijn eerste treffer namens Sparta maakte, wist de buitenspelval te omzeilen en binnen te tikken. Vlak na de aftrap leek Kramer zelfs op weg naar de 2-1, maar Zwinkels pareerde wederom zeer knap. Ook Björn Johnsen was dicht bij het winnende doelpunt, maar hij had het vizier niet op scherp staan. Het was invaller Mühren die tien minuten voor tijd raak schoot en Advocaat de broodnodige drie punten bezorgde.

-
Verwacht jij dat Sparta Rotterdam gaat degraderen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties