Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kramer grapt over broodje kroket: 'Dan was ik nu al miljonair geweest'

Laatste update:

Kramer kijkt vanuit het trainingskamp van RKC in Garderen terug op het zeer moeizame laatste jaar bij ADO. "Het was het me allemaal niet meer waard", zo klinkt het in een interview met het Brabants Dagblad. "Als ik thuiskwam, zat ik met zo'n bek aan tafel en dan zei mijn vrouw: 'Wat is dit nou joh?' Dat wilde ik niet meer. Ik ben ook vader en dat vind ik het belangrijkste wat er is. Ik wil gewoon een stukje positiviteit creëren, ook voor de mensen om me heen. Dus heb ik meerdere malen gedacht: Ik ga wel iets anders doen", aldus de voormalig spits van onder meer Feyenoord en FC Utrecht.

Kramer begint aan zevende Nederlandse club en blijft in de Eredivisie

De boomlange spits dook onlangs op bij RKC Waalwijk.Lees artikel

De boomlange spits kwam ook bij RKC met een bepaald imago binnen. Zo was er in zijn Feyenoord-periode veel te doen om het feit dat hij in de rust van een wedstrijd een broodje kroket at. Daarnaast was er de schorsing van zeven duels voor een trap in het gezicht van Alexander Büttner, tegenwoordig zijn ploeggenoot in Waalwijk. "Ik vroeg hem meteen hoe het met zijn gezicht was. Hij zei dat het allemaal goed ging. En dan gaan we gewoon weer verder. Ik heb nooit ruzie met hem gehad, het was gewoon een domme actie van mij. En daar ben ik uiteindelijk zwaar de klos voor geweest", weet de zelfkritische Kramer maar al te goed.

Kramer heeft ermee leren leven dat er op een bepaalde manier tegen hem wordt aangekeken als speler. "Iedereen wil eigenlijk alleen tegen mij zeggen: 'Hè, hoe zit het nou met je broodje kroket?' Dat zal niet veranderen, al maak ik misschien twintig goals. Ik word daar niet chagrijnig van, maar ik had wel een deal moeten sluiten met Mora", verwijst hij met een kwinkslag naar de producent van diepvriessnacks. "Dat iedere keer dat iemand 'kroket' tegen mij zei, ik een euro zou krijgen. Dan was ik nu al miljonair geweest, denk ik."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties