Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kramer maakt een ongeïnteresseerde indruk, dat past niet bij Feyenoord'

Laatste update:

De zomeraankoop heeft dit seizoen al te maken gekregen met veel kritiek en die kritiek wordt de laatste tijd alleen maar feller. "Van Kramer had ik ook een hoge pet op", zei Co Adriaanse zondagavond bij Studio Voetbal. "Maar het komt er niet uit. Ik zie twee types: Janssen die tekeer gaat en Kramer die een ongeïnteresseerde indruk maakt. Dat past niet bij Feyenoord. Daar hoort iemand die karakter heeft en keihard knokt."

De nu 21-jarige Janssen werd in zijn laatste jaar bij Feyenoord kampioen met de A1 én topscorer, maar toch kreeg hij geen contract aangeboden. Anass Achahbar liep toen ook al rond bij de Rotterdammers en Feyenoord vond hem beter, wist tafelgast Willem Vissers (journalist van De Volkskrant) te melden. Achahbar komt dit seizoen bij Feyenoord nauwelijks aan spelen toe.

-
Michiel Kramer is niet goed genoeg voor Feyenoord

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
2
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
21
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
13
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties