Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer maakt einde aan vervelende reeks van ADO

Laatste update:

Mike van Duinen kroonde zich vorig seizoen tot topscorer van ADO. Hij maakte acht doelpunten, maar collega Michiel Kramer staat nu na tien speelronden al op datzelfde aantal. De 25-jarige aanvaller scoorde vrijdagavond voor de vijfde Eredivisiewedstrijd op rij en hielp ADO daarmee een belangrijke overwinning. Na een weinig opwindend eerste kwartier, waarin alleen Robin Gosens van de bezoekers een serieuze kans kreeg, werd de score na zeventien minuten geopend. Kramer tikte bij de eerste paal een voorzet van Xander Houtkoop achter keeper Filip Kurto: 1-0.

Kramer was na 25 minuten bijna voor een tweede keer trefzeker, maar de pass van Van Duinen was nu iets te scherp, waardoor hij de bal geen richting mee kon geven. In het laatste kwartier ging Dordrecht nadrukkelijker op de aanval spelen en men kreeg hierdoor nog twee goede mogelijkheden. Ilias Haddad schoof de bal van dichtbij net naast en Ibrahima Touré's poging werd geblokt. De negentienjarige spits maakte zijn Eredivisiedebuut, want trainer Ernie Brandts had Mart Lieder, Everon Pisas en Rihairo Meulens (die tegen Utrecht de voorhoede vormden) op de bank gezet.

De rommelige eerste helft werd daardoor met een 1-0 stand afgesloten. ADO liet de bal in de tweede helft meer over aan de tegenstander, maar Dordrecht had nog altijd moeite op de opening te vinden. De eerste mogelijkheden waren voor ADO: Kramer mikte naast en Kurto hield Vito Wormgoor van scoren af. Naarmate het duel vorderde, werden de thuisfans ongeruster en schreeuwden zij: voetballen, voetballen! ADO leunde immers steeds verder achterover, maar een kwartier voor tijd stelde men de zege toch veilig. Kramer vertolkte opnieuw een hoofdrol, want hij zette Mathias Gehrt met een kopbal voor de keeper.

De defensie van Dordrecht zag er niet goed uit en Kurto kon Gehrt ook niet van scoren afhouden: 2-0. Kurto voorkwam even later nog de 3-0 van Kramer, maar de drie punten ontgingen ADO uiteraard niet meer. De Schapenkoppen van Dordrecht kregen nog wel een enorme kans op de aansluitingstreffer, maar Ryan Koolwijk schoof het leer van dichtbij rakelings naast. De Hofstedelingen hebben nu vier punten meer dan Dordrecht.

-
Een terechte uitslag?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
5
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
7
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
26
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties