Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer mag vertrekken: 'Hij heeft de club niet goed vertegenwoordigd'

Laatste update:

Daarop besloot trainer Giovanni van Bronckhorst Kramer tijdelijk uit de selectie te zetten, terwijl hij ook een boete ontving. De oefenmeester geeft nu op de wekelijkse persconferentie toe dat de spits deze winter mag vertrekken bij Feyenoord. "In januari denk ik dat er oplossing moet komen voor beide partijen, voor hem zeker", wordt Van Bronckhorst geciteerd door RTV Rijnmond. "Ik heb open en eerlijk gesproken met Kramer, hij begrijpt wel wat het teweeg heeft gebracht."

"Ik zit zelf ook met vragen: hoe komt het dat hij met broodje kroket op veld staat. Michiel is een goed mens, fijn om mee te werken. Ook na een aantal botsingen over arbeid en acties. Dit rijmt niet met hoe ik topsport zie. Ik begrijp het niet. Hij dacht niet na, zei hij", vervolgt de oefenmeester, die niet weet of Kramer in de winterstop transfervrij mag vertrekken. Volgens Van Bronckhorst is dat de verantwoordelijkheid van technisch directeur Martin van Geel.

"De ruimte is er om uit elkaar te gaan, dat weet hij al aantal dagen en we gaan kijken of dat in januari lukt. Hij heeft de club niet goed vertegenwoordigd. Dit willen wij niet uitstralen als club", aldus Van Bronckhorst. "Je merkt aan Michiel dat de laatste maanden niet makkelijk zijn geweest voor hem. Hij kiest ook voor de toekomst. Hij is een goede jongen en heeft zijn waarde gehad voor club. Hij is kampioen van Nederland geworden en heeft de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal gewonnen. Michiel heeft uitstekend gepresteerd."

Vind jij het logisch dat Michiel Kramer mag vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Alle mogelijke tegenstanders van Ajax in de 2e voorronde van de Europa League
14
Real zet streep door droom Mbappé: 'Lang geleden sinds ik zo vaak ben afgewezen'
11
VZ Kort: Niet geheel fitte Trauner moet vrezen voor mislopen EK met Oostenrijk
77
Donyell Malen meldt zich bij Oranje in Zeist; twee internationals ontbreken nog
15
Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Vertrek bij Ajax aanstaande: Sánchez staat voor miljoenentransfer naar Cruz Azul
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties