Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer rondt transfer naar 'droomclub' Feyenoord af

Laatste update:

De 26-jarige Kramer maakt met zijn transfer een droom werkelijkheid: de man die vorig seizoen zeventien keer scoorde voor ADO in de Eredivisie werd geboren in Rotterdam en was als kleine jongen al supporter van Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad betaalt Feyenoord 2,2 miljoen euro en kan dat bedrag door bonussen nog oplopen naar 2,6 miljoen euro.

Het aantal aanvallende versterkingen is nu uitgekomen op drie voor Feyenoord: eerder werden Dirk Kuyt en Eljero Elia immers al aangetrokken. Trainer Giovanni van Bronckhorst had reeds de beschikking over Anass Achahbar, Colin Kazim-Richards, Elvis Manu en Bilal Basacikoglu; Jean-Paul Boëtius vertrok naar FC Basel en Te Vrede ging naar Heerenveen.

Kramer gaat bij Feyenoord met rugnummer 31 spelen. Van Bronckhorst liet vrijdagmiddag in De Kuip al weten de komst van Kramer toe te juichen. "Ik ben blij dat hij voor ons gaat spelen", zei de hoofdtrainer. "Michiel is een speler met scorend vermogen, die het dankzij zijn lengte en fysiek elke verdediging heel moeilijk kan maken. Hij is een speler die hier past en met hem erbij krijgen we in de voorhoede nog meer mogelijkheden." ADO Den Haag meldt op de website van de club dat het zo snel mogelijk een opvolger voor Kramer wil aantrekken.

Kijk hem glunderen! #kramer #droomtransfer #feyenoord #adodenhaag #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Michiel Kramer is een aanwinst voor Feyenoord

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties