Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer stoort zich aan Heitinga en springt in de bres: 'Wat lul je nou?'

Laatste update:

"Weet je wat ik zo bijzonder vind? Spitsen worden in Nederland extreem kritisch beoordeeld. Te kritisch, als je het mij vraagt", trapt Kramer af. "Een spits moet een goed aanspeelpunt zijn, bij voorkeur twintig assists afleveren en weet ik wat nog meer. Zag je die typische spitsengoal die Bas Dost laatst maakte namens FC Utrecht tegen Feyenoord? Geloof me: die had Anastasios Douvikas niet gemaakt. Het is een kwaliteit, hoor, instinctief altijd op de goede plaats staan. Dat heb je of heb je niet."

Sydney van Hooijdonk heeft dat ook in de ogen van Kramer. De spits van sc Heerenveen is in de race voor de topscorerstitel en gaat samen met Douvikas aan kop met zestien doelpunten. "'Ja maar, hij kan niet goed voetballen', hoor je dan. Ja, nou en!? Als je bij Heerenveen ruim één op twee loopt, ben je gewoon een uitstekende spits. Als ik Feyenoord of PSV was, zou ik het wel weten: ik zou Sydney onmiddellijk halen. Bij dat soort clubs, met een veel betere aanvoer vanaf de flanken, maakt hij er makkelijk meer dan twintig."

Ook Brian Brobbey krijgt bijval van Kramer. "Ik heb me zo gestoord aan de kritiek van Heitinga op zijn fysieke gesteldheid. Wat lul je nou?, denk ik dan. Als je Brobbey gewoon in de basis laat staan, wordt hij vanzelf fit en krijgt hij automatisch inhoud. Alleen: dat gebeurt niet. En dat zie je terug aan Brobbey, die zichtbaar het vertrouwen mist. Als hij dat vertrouwen wél had gehad, dan had hij namens Ajax de bekerfinale tegen PSV beslist. Ben ik van overtuigd. Dat bedoel ik."

Wie wordt de topscorer in de Eredivisie?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties