Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kramer stuurt al na halfjaar in Israël aan op terugkeer in Nederland'

Laatste update:

Kramer tekende afgelopen zomer een eenjarig contract bij Maccabi Haifa, waar Fred Rutten (trainer) en Mohammed Allach (technisch directeur) op dat moment werkzaam waren. Allach besloot de Israëlische club eind oktober achter zich te laten, waarna ook Rutten en zijn Nederlandse staf, bestaande uit Rob Maas en Arno van Zwam, vertrokken. Met Kramer en Etiënne Reijnen bleven er nog twee Nederlanders achter in Haifa.

In zijn eerste competitiewedstrijd voor Maccabi Haifa, tegen Maccabi Tel Aviv, kreeg Kramer een rode kaart, waarna hij een schorsing van drie wedstrijden kreeg opgelegd. Daarna kwam de spits nog tot vier wedstrijden, voordat hij eind oktober op de bank terechtkwam. In het meeste recente duel, dat met 1-2 gewonnen werd van Hapoel Hadera, maakte Kramer geen deel uit van de wedstrijdselectie van Maccabi Haifa.

Volgens de berichten in de Israëlische media is Kramer de club dankbaar voor zijn houding, maar hij hoopt dat Maccabi Haifa in januari wil meewerken aan een transfer. De spits stond, voordat hij in Israël terechtkwam, onder contract bij Sparta Rotterdam. Eerder droeg Kramer het shirt van Feyenoord, ADO Den Haag, FC Volendam, NAC Breda en Excelsior.

Zie jij Michiel Kramer terugkeren in de Eredivisie?

Meer nieuws

Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
5
Live meepraten in de LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
0
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
33
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties