Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kramer wil zo snel mogelijk stoppen: 'Ik vind voetballen verschrikkelijk'

Laatste update:

Kramer stoort zich enorm aan het wereldje waarin hij zit: "Al dat politieke gedoe, daar kan ik zo slecht tegen", vertelt de Feyenoorder. "Als ik op m'n dertigste financieel onafhankelijk ben, dan stop ik ermee. Zo is het ook gewoon. Ik wil ook sportief een stap zetten, maar vooralsnog gaat mijn carrière zoals ik het gepland heb. Ik zit nu bij een topclub in Nederland. Volgens mij heb ik het niet heel slecht gedaan."

"Op het moment dat je jezelf blijft haal je het maximale uit je carrière", vervolgt Kramer. "Als je gaat doen wat heel veel mensen willen, gaat het vroeg of laat verkeerd. Ik heb liever dat ik aan het einde van mijn carrière kan zeggen dat ik het op mijn manier gedaan heb, dan dat ik gedaan heb hoe iedereen het wilde. Daar hecht ik veel meer waarde aan dan aan al die neppe mensen."

Het volledige interview is hier terug te vinden.

Begrijp jij Michiel Kramer?

Meer nieuws

Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
10
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
10
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
8
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
81
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
11
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties