Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Krankzinnig, Ronaldo is gelukkig in Madrid, wat er ook is gezegd'

Laatste update:

"Ik zag de afscheid van Andrés Iniesta en die van Fernando Torres, maar mijn situatie is anders. In de toekomst zal er weer verzoening plaatsvinden en zal er geen enkel probleem zijn. Iedereen wil graag een afscheid zoals Iniesta het heeft gehad, maar ik focus me daar niet op", aldus Casillas, die zegt dat Cristiano Ronaldo zijn beste ploeggenoot ooit was. "Het is ongelooflijk wat die vent doet."

"Hij wordt elke dag beter. Het is krankzinnig wat mensen allemaal zeggen. Hij is gelukkig in Madrid en wat er ook is gezegd: hij blijft altijd bij Real Madrid. Ik geloof niet dat hij gaat vertrekken. Ronaldo kan vergeleken worden met Alfredo Di Stéfano. Zou ik hem inruilen voor Neymar? Nee! Ik zou hem voor geen enkele speler willen inruilen. Ik weet dat voetbal zich ontwikkelt, maar vandaag de dag is Cristiano Real Madrid."

De geruchten doen de ronde dat Neymar in de toekomst naar de Koninklijke gaat verkassen, maar Casillas weet niet of dat op korte termijn gaat gebeuren: "Hij heeft een grote club als Barcelona ingeruild voor een nieuwe uitdaging, namelijk Paris Saint-Germain. Ik zou een transfer momenteel niet begrijpen. Maar ik zou wel begrijpen dat iedereen hem graag wil zien spelen bij Real Madrid."

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo zijn carrière afsluit bij Real Madrid?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties