Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krankzinnige prijsstijging in Engeland: seizoenkaart wordt € 4.630

Laatste update:

Chelsea voert derhalve een exorbitante prijsverhoging door. Waar een seizoenkaart aan de lange zijde dit seizoen op Stamford Bridge nog 'slechts' 1.250 pond kost, oftewel €1.485 daar kost diezelfde seizoenkaart vanaf volgend seizoen 3.900 pond, oftewel ongeveer €4.630. Het zijn de duurste seizoenkaarten die de Londense grootmacht zal aanbieden. The Blues achten een verdriedubbeling van de prijs gerechtvaardigd, omdat de twee lange zijdes van het stadion recentelijk een transformatie hebben ondergaan. Zo zou het aantal eetgelegenheden en het aantal televisieschermen flink zijn uitgebreid en de wifiverbinding op de tribunes sterk verbeterd zijn, schrijft de Daily Mail.

Een seizoenkaart bij Chelsea geeft recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de Premier League, negentien in totaal, plus alle thuisduels in de diverse nationale bekertoernooien. De goedkoopste seizoenkaart vanaf volgend seizoen kost omgerekend €1.780 en geeft recht op een plekje achter één van beide doelen. "Dit moet een vergissing zijn. Hoe kan de club deze prijzen rechtvaardigen?", schrijft een Chelsea-fan verontwaardigd op Twitter. Een andere supporter van de club noemt de prijsstijging 'insane', oftewel krankzinnig of gestoord.

De seizoenkaarten van Chelsea à €4.630 worden de duurste in de Premier League. Op dit moment worden de duurste seizoenkaarten in de hoogste Engelse voetbalafdeling aangeboden door Tottenham Hotspur, dat €2.640 vraagt voor zijn duurste seizoenkaarten en stadsgenoot Arsenal (€2.390) daarmee voorblijft. Van alle Premier League-clubs biedt Burnley zijn duurste seizoenkaarten dit seizoen voor de laagste prijs aan: circa € 770.

Meer nieuws

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
10
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
50
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
58
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
40
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties