Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kranten delen eensgezind 8 uit aan uitblinkers van Ajax en Willem II

Laatste update:

Sergio Padt is door beide kranten gekozen als doelman na zijn optreden met FC Groningen tegen Vitesse. Verder heeft Ajacied Daley Blind als enige verdediger beide elftallen gehaald. De Telegraaf kiest in de laatste linie verder voor Jonas Svensson van AZ, Ridgeciano Haps van Feyenoord en Nicolás Tagliafico van Ajax.

De verdediging van het Algemeen Dagblad bestaat verder uit Joel Latibeaudiere van FC Twente, Sebastian Holmén van Willem II en Lennart Czyborra van Heracles Almelo. Donny van de Beek heeft met een 8 beide teams gehaald. Het middenveld van het Algemeen Dagblad wordt verder gevormd door Ajacied Lisandro Martínez en Fredrik Midtsjø van AZ. De Telegraaf kiest daarentegen verder voor Hakim Ziyech van Ajax en Ché Nunnely van Willem II.

De aanvaller van de Tilburgers, die tegen PSV twee keer scoorde en van beide kranten een 8 krijgt, heeft ook het team van het Algemeen Dagblad gehaald. Nunnely vormt de voorste linie met Cyriel Dessers van Heracles Almelo en Joel Asoro van FC Groningen. Dessers kan ook op een plekje in de aanval van De Telegraaf rekenen, samen met Dusan Tadic van Ajax en Chidera Ejuke van sc Heerenveen.

Team van de Week De Telegraaf: Padt (8), Svensson (7), Blind (7), Haps (7), Tagliafico (7,5); Van de Beek (8), Ziyech (8), Nunnely (7,5); Ejuke (8), Tadic (8) en Dessers (7,5).

Team van de Week het Algemeen Dagblad: Padt (8), Latibeaudiere (7,5), Holmén (7,5), Blind (8), Czyborra (7); Van de Beek (8), Midtsjø (8), Martínez (7,5); Nunnely (8), Dessers (8) en Asoro (7,5).

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties