Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kranten hard: 'Feyenoord lijkt rijp voor de sloop'

Laatste update:

"De ploeg verkeert in een diepe sportieve crisis en de vraag is of daar snel een einde aan kan worden gemaakt. De afgelopen zomer stevig gerenoveerde ploeg zat zestien wedstrijden lang keurig in de slipstream van Ajax, maar leverde in de laatste vijf duels liefst veertien punten in", geeft de ochtendkrant vrijdag aan. Giovanni van Bronckhorst wacht een hels karwei, stelt men. De achterstand op PSV (elf punten) en Ajax (twaalf) is heel fors.

De Telegraaf kopt 'Feyenoord, hoe nu verder?' en schrijft dat het Legioen snakt naar een afmaker. Michiel Kramer voldoet niet, Colin Kazim-Richards is een gesloten hoofdstuk en Anass Achahbar kreeg nog maar erg weinig speeltijd. Feyenoord zal voorlopig echter niet meewerken aan een vertrek van de spits. "Als de club er niet in slaagt om nog een spits te vinden, is Achahbar het enige alternatief achter Kramer voor de laatste drie maanden."

De krant vindt dat Feyenoord donderdag door de ondergrens zakte en wijst op het feit dat zelfs ervaren pionnen als Dirk Kuyt, Karim El Ahmadi en Eljero Elia het niet voor elkaar kregen de ploeg vooruit te dirigeren. Het is alarmfase één in Rotterdam, concludeert men. De belangrijkste taak lijkt toch het halen van een andere centrumaanvaller. "Feyenoord zal in de komende dagen de speurtocht naar een spits moeten uitbreiden."

De Volkskrant zegt dat Van Bronckhorst voor de grootste uitdaging in zijn nog prille trainersloopbaan staat: een crisis bezweren. Het dagblad stelt de vraag of de coach van Feyenoord sterk genoeg is om de club weer uit het dal te trekken. Ook legt men een link tussen de ineenstorting van het elftal en de ellende met Kazim-Richards. "De aanvaller heeft in anderhalf jaar nooit kunnen overtuigen, maar is voor een deel van de jonge spelersgroep wel een grote broer, iemand die hen raad geeft en ze beschermt. Dat is nu weggevallen."

Eredivisie
Feyenoord
1 - 2
sc Heerenveen
Denk je dat Feyenoord nog wel in de top drie eindigt, dit seizoen?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
2
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties