Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Nederlandse kranten lyrisch na zege PSV: 'Deze 3 spelers zijn voltreffers'

Laatste update:

"Verlost van een vloek", kopt Jeroen Kapteijns namens De Telegraaf. De journalist refereert aan een negatieve reeks van zeventien duels zonder zege in het hoofdtoernooi van de Champions League waar PSV woensdag een einde aan heeft gemaakt. Kapteijns is begrijpelijkerwijs lovend over De Jong, die zijn achtste doelpunt in het miljardenbal namens de Eindhovenaren maakte en daarmee nu gedeeld koploper is met Ruud van Nistelrooij.

"Het was treffend dat uitgerekend Luuk de Jong tegen RC Lens de aanzet gaf tot de belangrijke zege door de score te openen voor PSV, want dat deed de spits in 2015 ook tegen CSKA Moskou. De spits is acht jaar later op 33-jarige leeftijd nog ongelofelijk belangrijk voor PSV en is na zijn periode in Spanje bij Sevilla en FC Barcelona nog bedrevener geworden in het meevoetballen. En zijn kopkracht blijft een immens wapen."

Kapteijns deelt eveneens complimenten uit aan Schouten en André Ramalho. "De verdediging met een sterke Andre Ramalho bleef goed overeind en op het middenveld was Jerdy Schouten de grote uitblinker. Schouten pikte voortdurend de bal op als er Frans gevaar dreigde en was ook zeer zuiver aan de bal."

Door de zege op Lens heeft PSV in Groep B alles in eigen hand.

Dat de ploeg van trainer Peter Bosz door de zege op Lens weer leeft en alles nu in eigen hand heeft, is de conclusie van Rik Elfrink, clubwatcher van PSV namens het Eindhovens Dagblad en het Algemeen Dagblad.

"Als er een gouden bal voor de beste kopper ter wereld zou bestaan, had Luuk de Jong in zijn carrière ongetwijfeld weleens een extra trofee toegevoegd aan zijn prijzenkast", schrijft Elfrink, die 'de andere dertigers' Harry Kane en Olivier Giroud als meer dan geduchte concurrenten noemt.

Volgens de journalist zijn Sergiño Dest, Hirving Lozano en vooral Jerdy Schouten absolute voltreffers van technisch directeur Earnest Stewart. "Met name Schouten blijft maar verrassen en was in de Eredivisie al zo vaak de kurk waarop PSV kon drijven."

"In de eerdere internationale duels van PSV bleef hij ook overeind, maar kon de nieuweling zijn club nog niet naar een hoger niveau tillen", vervolgt Elfrink. "Woensdagavond was Schouten opnieuw een verademing bij PSV, dat heel lang niet zo'n betrouwbare speler in de gelederen heeft gehad. Bijna alles wat hij raakt, is in balbezit zeer waardevol en daarnaast loopt hij bij tegenstoten soms een gat dicht waarmee de tegenstander niet zijn voordeel kan doen. Schouten bezorgt PSV volwassenheid, zoveel is duidelijk."

Steven Verseput van NRC Handelsblad roemt de veelzijdigheid van PSV tegen Lens. Waar Hirving Lozano indruk maakt met zijn flitsen, doet Johan Bakayoko dat volgens hem met zijn dribbels, Luuk de Jong met zijn kopkracht, Joey Veerman met zijn passing, Schouten met zijn rust en Jordan Teze met diens gevaarlijke voorzetten.

Ook Verseput pikt Schouten eruit als grootste uitblinker en zoomt in op één specifiek moment. "Het publiek veert op, kort na rust. In een wedstrijd waarin ze weinig verwend worden met hoogstandjes, geeft Schouten ze er eentje. Met een heerlijke technische actie speelt hij in één keer twee spelers uit, om direct daarna het spel te verleggen naar de linkerflank. Het illustreert het vertrouwen bij Schouten, misschien wel de belangrijkste zomeraankoop van PSV."

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
22
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
42

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties