Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kranten: 'Nederlandse clubvoetbal op het allerlaagste punt beland'

Laatste update:

Het Algemeen Dagblad oordeelt hard over de persoonlijke fouten van de regerend landskampioen. "Naïever ten onder gaan dan Feyenoord gisteren is waarschijnlijk onmogelijk. De ploeg lijkt het spoor bijster, getuige vier nederlagen in vijf duels. Het avontuur in de Champions League is van een ultieme droom inmiddels steeds meer op een nachtmerrie beginnen te lijken."

"Het Nederlandse voetbal, eens dominant en vol branie, is getransformeerd tot vleesgeworden behoudzucht", schrijft de Volkskrant, terwijl De Telegraaf niets anders kan dan hard oordelen. "De conclusie is keihard na Napoli-Feyenoord: Nederland is op het allerlaagste punt in de geschiedenis van het Europese clubvoetbal beland. Nooit eerder lag de topdrie eind september al in de goot."

Feyenoord verliest van Napoli, maar voor Sofyan Amrabat is het ondanks de nederlaag een gedenkwaardige avond. #napfey #ucl

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) on

Feyenoord verscheen slecht voor de dag in Napels en dat merkte ook La Gazzetta dello Sport op. "Op geen enkele manier hebben de Nederlanders aanspraak kunnen maken op een goed resultaat in het Stadio San Paolo", oordeelt de roze sportkrant. Tuttosport zag een groot verschil tussen beide teams. "Napoli en Feyenoord behoren tot twee totaal verschillende planeten. Het solide Napoli hoefde niet uit te blinken om zich te revanceren voor de nederlaag van twee weken geleden tegen Shakhtar Donetsk."

La Repubblica schrijft over de 'tridente' van Napoli: Lorenzo Insigne, Dries Mertens en José Callejon. "Feyenoord kon de superieure mannen van Maurizio Sarri niet in de problemen brengen. Op sommige momenten maakten de Nederlanders een verwarde indruk en in balbezit maakten ze veel fouten. Het is dan ook geen toeval dat de drie goals voortkwamen uit balverlies."

-
Feyenoord heeft niks te zoeken in de Champions League

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
6
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties