Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Krantenpraat' bij Standard: 'Ajax moet ze zeker niet onderschatten'

Laatste update:

Van Damme noemt de uitspraken van Standard-trainer Michel Preud'homme in gesprek met Ajax Showtime 'tactisch' en 'krantenpraat'. "Veel mensen verwachten dat Ajax zal doorgaan in plaats van Standard. Ajax is een grotere club in Europa dan Standard, dus dan is het normaal dat je de druk bij je eigen elftal wilt weghalen. Maar Ajax moet Standard zeker niet onderschatten", zegt de verdediger. Hij noemt les Rouches een 'fysieke ploeg'.

"Ze hebben een aantal jongens met een goede trap en kopsterke spelers. Maar er zit ook wel voetbal in. Het is een beetje een mix van alles. De standaardsituaties kunnen een doorslaggevende factor zijn", analyseert Van Damme. De verdediger voorspelt dat Standard furieus van start zal gaan in eigen huis. "Ze willen de tegenstander onder druk zetten en de fans staan er ook achter. Ze noemen het ook wel de Hel van Luik."

"Vooral in het eerste kwartier is dat gaande. Aan Ajax is het dan om rustig te blijven en de bal in de ploeg te houden om zo onder de druk vandaan te komen", vervolgt Van Damme. Als speler van Ajax bereikte hij de kwartfinale van de Champions League. "Of dat nog een keer kan? Natuurlijk kan dat. Die ambitie heeft Ajax ook denk ik. Ik heb heel goede tijden bij Ajax meegemaakt."

-
Wie bereikt de volgende voorronde van de Champions League?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties