Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krappe voldoende Ten Hag: 'Ajax is door oog van de naald gekropen'

Laatste update:

"Hij (Ten Hag, red.) heeft verzuimd APOEL veel eerder de doodsteek te geven door Quincy Promes niet te brengen en maakte over twee wedstrijden veel meer ongelukkige keuzes", analyseert De Mos in gesprek met De Telegraaf. "Bij elkaar opgeteld is Ajax tegen een heel matige tegenstander door het oog van de naald gekropen. Zeker met het uitduel (0-0, red.) erbij. En dat was tegen deze ploeg absoluut niet nodig."

Waar Ten Hag slechts een 6 als rapportcijfer krijgt van De Mos, daar ontvangt Hakim Ziyech met een 7,5 een veel hogere waardering. "Hakim leed in tegenstelling tot wat Erik ten Hag zei ontzettend veel balverlies (32 keer, red.), maar speelde desondanks een uitstekende wedstrijd", zo oordeelt de trainer in ruste. "Hij werd ingesloten door de vele APOEL-middenvelders in hun 4-5-1-formatie. Hakim werd aangepakt en dat voelde hij zo goed aan dat hij ging zwerven. Vanaf de rechterkant was hij weer op zijn best. En zijn vrije trappen zijn briljant."

De Mos vergelijkt de trefzekere Edson Álvarez met voormalig Ajacied Frank Rijkaard, die eveneens op meerdere posities uit de voeten kon. De ideale positie voor Álvarez lijkt echter nog niet te zijn gevonden. "Stopper? Verdedigende middenvelder? Op 'tien'? Dat gaat nog een puzzel worden, maar naar mijn idee is hij meer een centrale verdediger dan een middenvelder. In de basis debuteren met zo'n belangrijke goal is geweldig voor zijn vertrouwen. Hij valt die bal geweldig aan."

David Neres ontvangt een 5 als rapportcijfer en De Mos legt uit waarom de vleugelaanvaller met een onvoldoende is beoordeeld. "Neres was zwak, overdreef acties en was continu met zichzelf bezig. Hij verspeelde heel veel ballen en was niet de Neres die we bij FC Bayern München, Real Madrid en Juventus (afgelopen seizoen in de Champions League, red.) hebben gezien. Hij worstelt nog wat met zijn vorm, maar die komt wel weer."

Ben jij het eens met de kritiek van Aad de Mos?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
9
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
27
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties