Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Krediet Milik raakt op; spits moet vrezen voor verliezen van basisplaats'

Laatste update:

Volgens het dagblad lijkt het alleen nog maar de vraag wanneer Frank de Boer de spits slachtoffert. Yaya Sanogo is weliswaar geblesseerd en kan hem niet vervangen, maar Viktor Fischer zou in de punt van de aanval kunnen spelen, zodat er op links ruimte komt voor Amin Younes. Ook Davy Klaassen is een optie voor de spitspositie; Fischer zou dan als 'nummer 10' kunnen spelen.

Milik wisselt bij Ajax te vaak goede wedstrijden met slechte af en scoorde in de laatste drie wedstrijden van de Amsterdammers niet. Op het moment staat de teller voor Milik op 28 competitiewedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 14 keer wist te scoren.

-
Frank de Boer moet Arek Milik uit zijn basiself houden

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties