Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek bij ESPN op 'beginneling' van PSV: 'Dit zie je nergens op de wereld'

Laatste update:

"Als je met je rug naar de situatie gaat, om je as draait, dan houdt alles op", verzuchtte Kraay. "Alles houdt op. Dit is… Dit zie je nergens op de wereld." Hij kreeg bijval van Marciano Vink. "Dit leer je al in de jeugd. Dat je de bal te allen tijde moet zien. Er is een moment dat als je wegdraait, dat je de bal dan niet meer ziet. Daar kan een spits dan van profiteren. Dit was echt wel een actie van een beginneling."

"Je gaat dan toch met je rechter die binnenkant afdekken?", vroeg Kraay zich openlijk af. "Ik heb dat nog nooit gezien." Oud-verdediger Kees van Wonderen vond het ook opvallend. "Dit is individueel verdedigen. Anticiperen op wat er gebeurt", haakte de trainer van Go Ahead Eagles in. "Je moet misschien iets meer naar voren verdedigen. De aanvaller een kant opdwingen." Kraay: "Hij liep gewoon naar de cornervlag."

"Afgezien van het het feit dat het een slechte verdedigende actie was: wat doen Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré daar?", vroeg Vink zich ook af. "Even serieus. Die kijken alleen maar naar de bal en zien die Adekanye niet. Je rolt een rode loper uit. Ik vind dat hier drie spelers schuldig aan zijn." Ook Fred Grim vond het een opmerkelijke actie. "Je moet hem naar de buitenkant dwingen. Je zet nu gewoon de poort open. Dit is precies hoe het niet moet."

Ook bij de 2-2 in de 93e minuut zag de defensie van PSV er niet goed uit. Oliver Boscagli verloor een kopduel, waarna Jordan Teze de bal in het strafschopgebied niet kon wegwerken en Michiel Kramer met een omhaal voor het tweede doelpunt van ADO zorgde.

-

Meer nieuws

Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
1
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
7
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
4
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
5
'Mislintat wil namens Borussia Dortmund voormalig Ajax-doelwit alsnog strikken'
8
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties