Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek Derksen in de wind geslagen: 'Ik hoef geen erkenning van hem'

Laatste update:

Derksen noemde Martins Indi bij Vandaag Inside op clubniveau bij AZ al een 'hele zwakke schakel in de verdediging'. "Hij kan dus eigenlijk helemaal niks", stelde de analist "Hij kan niet goed verdedigen, hij is in de opbouw slecht. Hij is ondanks zijn lengte (1,85 meter, red.) niet goed in de lucht. Hij heeft helemaal niks, die jongen."

De kritiek van Derksen legt Martins Indi echter naast zich neer. "Ik zoek erkenning bij mezelf en de mensen met wie ik werk. Dat is uiteindelijk wat leidend is", aldus de verdediger, die zondagmiddag Vitesse in de returnwedstrijd in de finale van de play-offs om Europees voetbal met ruime cijfers aan de kant (6-1) zette tegenover Voetbalzone.

Dat Martins Indi na vijf jaar zijn rentree in de selectie van Oranje maakt, geeft hem een trots gevoel. "Ik ga mezelf melden, ben onderdeel van de groep en ga keihard mijn best doen, that's it.. Vijf jaar geleden zat ik op het randje van degradatie (met Stoke City, red.), waardoor je eigenlijk automatisch uit beeld raakt maar ik heb eigenlijk altijd gewoon vertrouwen in mezelf gehouden. Dat drukt zich nu uit in de uitnodiging, dus dat is goed."

-

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
3
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties